Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Aysan Erdek ADD'yi ziyaret etti

Başkan Aysan Erdek ADD

Son aylarda yaptığı etkinlikle adından çokça söz ettiren Erdek ADD ilçe Başkanlığı bu kez Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ı yeni taşındığı dernek binasında ağırladı.

Son aylarda yaptığı etkinlikle adından çokça söz ettiren Erdek ADD ilçe Başkanlığı bu kez Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ı yeni taşındığı dernek binasında ağırladı.
ADD İlçe Başkanlığına saat 1700'de gelen Erdek Belediye Başkanını ADD Erdek İlçe Başkanı Sedat Önder ve yönetim kurulu ile dernek üyeleri dernek kapısında karşıladı.
Dernek binasında yapılan sohbet şeklindeki karşılıklı konuşmalarda genel olarak Erdek'in sosyal ve kültürel konuları konuşuldu.
Başkan Aysan yaptığı kısa konuşmada; Derneğin yeni yerini çok beğendiğini,derneğin yaptığı çalışmaları ilgi ve beğeniyle takip ettiğini ,bunlarla da yetinmeden elden geldiği ölçüde daha çok çalışmamız ve de üretmemiz gerektiğinin altını çizen Başkan Aysan toplum menfaati olduğu sürece her projenin destekleyicisi olacağını ifade eden Başkan Aysan emeği geçen herkese teşekkür etti.
Dernek Başkanı Sedat Önder ise Başkan beyin ziyaretine teşekkür ederek başladığı konuşmasına derneğin son aylardaki çalışmalarını da katarak bilgilendirdiği Başkan Aysan'ı 24 Temmuz'da Lozan ile ilgili olarak dernekçe planlanan etkinliklere kendisini davet etti.
Daha sonra üyelerle yapılan konuşmalarda Tavşanlı adasının ağaçlandırılmasının yanı sıra Erdek ve çevresi için Tema çalışmalarına,tiyatro ve müzik eğitimi için yeni arayışlara önem verilmesi gibi toplumsal konular konuşuldu.
(İLKHABER)

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı